Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή θα γίνεται ως εξής:

 

Εντός Ελλάδος με τη μεταφορική εταιρεία: ΤΑΧΥΔΕΜΑ και κοστίζει € 2,90.Για παραγγελίες άνω των € 80,00 η αποστολή θα γίνεται δωρεάν.

Εκτός Ελλάδος με τη μεταφορική εταιρεία: ΕΛΤΑ και κοστίζει € 6,50.

Με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε να πληρώσετε (πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή, PayPal, μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό) η χρέωση της αποστολής θα αναγράφεται στην τελική φόρμα της παραγγελίας σας.

 

Το theajewels.eu γνωρίζοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που τις περιμένουν, προσπαθεί  να διασφαλίζει την καλύτερη από πλευράς ποιότητας και χρόνου μεταφορά μέσω της ΤΑΧΥΔΕΜΑ.

 

Η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής και σε όλες τις μεγάλες πόλεις θα γίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας σας. Σε 5 με 7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ σε χώρες εκτός Ελλάδας από 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Όταν το εμπόρευμα φύγει από τις αποθήκες του theajewels.eu, σας αποστέλλεται e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθοδόν.

 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενος/η και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.