Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός επτά(7) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Θα χαρούμε πολύ να σας αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν δεν σας ευχαριστεί. Η διαδικασία είναι απλή

1. Μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο 00306976626101 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@theajewels.eu  για την επιθυμία της αλλαγής καθώς και για το προϊόν που θέλετε να σας σταλεί σε αντικατάσταση

2. Αποστέλλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία μαζί με την απόδειξη αγοράς στην διεύθυνση που θα σας αποστείλουμε με e-mail υπ' όψιν Κωνσταντίνου Τσιότρα.

Ενημερώνουμε ότι τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός και αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 20% σύμφωνα με τη νομοθεσία της Βουλγαρίας. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το theajewels.eu επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του theajewels.eu διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός επτά(7) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.